Shop

Produse BarberInk

Produsele profesionale de ingijire disponibile la vanzare in salon

Produsele BarberInk

Lavish – Hair Grooming Tonic

Lavish Hair Grooming Tonic, grooming ce ofera volum, protectie termica si o aderenta mai buna a produselor de styling. Pulverizati pe parul umed, apoi cu un pieptan sau cu palmele distribuiti produlul pe toata suprafata capului. Folositi uscatorul de par pentru a obtine volumul dorit.

70 lei

Bandido – Hair Conditioner 2L

Balsamul de par Bandido Hair Conditioner 2L a fost conceput pentru a repara si ingriji parul deteriorat si sensibil. Datorita hidratarii intese pe care o ofera parului, acesta lasa parul moale, sanatos si usor de pieptanat. Folosirea regulata a balsamului impreuna cu samponul de par Bandido veti avea un par mai moale, mai stralucitor si mai sanatos.

140 lei

Lavish – Kopexil Aqua Shampoo

Samponul impotriva caderii parului Kopexil Aqua Shampoo Anti-hair Loss, cu complexul brevetat Kopexil Aqua & Panthenol. Ideal pentru barbati cat si pentru femei, dar și pentru toate tipurile de par si fara Parabeni. Eficacitatea sa se datoreaza moleculei inovatoare Kopexil care intareste parul de la radacina pana la varfuri, imbunatateste calitatea parului, opreste pierderea parului, accelerează cresterea firelor noi de par.

60 lei

Pomada de par Killer Hair Pomade

Pomada de par Killer Hair Pomade este un produs pe baza de apa ce are o consistenta cremoasa. Ofera firului de par o fixare mare si un aspect lucios.
Datorita uleiului tsubaki, firul de par ramane in permanenta hidratat si scalpul sanatos si fara iritatii.

90 lei

Pomada de par Ghost Hair Pomade

Pomada de par Ghost Hair Pomade este un produs pe baza de apa ce are o consistenta cremoasa. Ofera firului de par o fixare medie si un aspect mat.
Datorita uleiului tsubaki, firul de par ramane in permanenta hidratat si scalpul sanatos si fara iritatii.

90 lei

Pomada de par Roots Hair Pomade

Pomada de par Roots Hair Pomade este un produs pe baza de apa ce are o consistenta cremoasa. Ofera firului de par o fixare medie si un luciu natural.
Datorita uleiului tsubaki, firul de par ramane in permanenta hidratat si scalpul sanatos si fara iritatii.

90 lei

Pomada de par Iron Clay

Pomada de par Iron Clay Barber Mind este un produs pe baza de apa ce are o consistenta cremoasa si ofera firului de par o fixare puternica si aspect mat. Datorita uleiului tsubaki, firul de par ramane in permanenta hidratat si scalpul sanatos si fara iritatii.

100 lei

Bandido Beard Oil 40 ml

Uleiul de barba Bandido Beard Oil 40 ml hidrateaza in profunzime, inmoaie firul de par si ofera un aspect sanatos barbii. De asemenea formula sa speciala ofera greutate firului de par facand din acest ulei de barba nu doar un produs de hidratare ci si un produs de styling. Uleiul de barba Bandido este un produs hidratant atat pentru barba cat si pentru ten.

115 lei

Brawler’s Beard Oil

Uleiul de barba Brawler’s Beard Oil, inmoaie si protejeaza barba, oferind senzatie de prospetime si aroma de cannabis. Aplicati cateva picaturi de ulei in palme și distribuiti produsul pe toata barba.

90 lei