Barba poate pune in valoare chipul unui barbat intr-un mod aparte. Unele persoane ar spune ca o barba la un barbat e „cool”. Si da, au dreptate, barba este la moda! Dar, nu oricum si nu orice stil de barba! Daca doresti ca barba sa te puna in valoare cu adevarat, atunci e de preferat sa stii care stil ti se potriveste, ce tip de barba iti vine bine. Dar, pentru a afla, in primul rand trebuie sa stii ca modul in care decizi sa ti-o aranjezi, depinde de forma fetei tale.

Barba perfecta pentru tine

Asadar, iata un ghid complet si detaliat privind alegerea stilului de barba. Exista intr-adevar o forma si un stil de barba care este mai potrivit pentru fata ta? Da, normal. Dintotdeauna un simbol al virilitatiii, barba, nu este doar o pasiune trecatoare de moment, ci un mod de a exprima stilul tau, punand in valoare trasaturile tale faciale.

Un stil de barba tunsa in mod corect poate schimba expresia, sculpta fata oferindu-ti o conotatie interesanta, scotand in evidenta ochii si buzele sau ascunzand poate un nas mai proeminent. Cu toate acestea, ca si pentru o rochie, nu exista nicio tipologie care sa imbunatateasca aspectul unui om in acelasi mod, din fericire.

tipuri de barba tipuri de par facial

Cum sa alegi stilul de barba in functie de forma fetei

Pentru a alege stilul de barba cel mai potrivit pentru fata ta, trebuie sa stii ca in general, exista sase forme de baza: alungite/dreptunghiulare, patrate, rotunde, triunghiulare, ovale si in forma de diamant.

In consecinta, va trebui sa intelegi, in primul rand, in ce categorie te incadrezi tu. Priveste-te cu atentie in oglinda si identifica care este forma de baza a fetei tale. Acest lucru iti permite sa determi ce stil de barba ti s-ar potrivi cel mai bine. Evident, ar fi de preferat ca dupa ce-ti faci o idee clara, sa treci totusi pe la noi la salon astfel incat sa te ajutam pentru a ii da forma perfecta.

forma-fata-alegere barba